“Spilvas” mērcēs un kečupos izmanto sertificētus tomātus
“Spilvas” mērcēs un kečupos izmanto sertificētus tomātus

“Spilvas” mērcēs un kečupos izmanto sertificētus tomātus

Foto: publicitātes

Viss “Orkla Latvija” zīmola “Spilva” tomātu mērču un kečupa produktu klāsts tiek ražots no sertificētiem tomātiem.  Starptautiskais “Global G.A.P.” sertifikāts apliecina atbildīgu pieeju pret pārtikas produktu audzēšanu un apstrādi atbilstoši augstām kvalitātes prasībām, vēsta Lineta Mikša, “Orkla Latvija” komunikācijas direktore.

“Savā ilgtspējas stratēģijā esam ietvēruši ambiciozus mērķus, līdz ar to regulāri sekojam līdzi, lai “Orkla Latvija” produktu ražošana un attīstība sekmētu to sasniegšanu. “Spilvas” tomātu mērču un kečupu ražošanā izmantojam tikai sertificētu tomātu pastu, ko iegādājamies no vairākiem piegādātājiem pasaulē, kuriem ir gan augstākās kvalitātes izejvielas, gan vienota izpratne par ilgtspēju pārtikas ražošanā,” stāsta Mikša.

“Global G.A.P.” sertifikāts vērsts uz pārtikas drošību; vides aizsardzību; veselības, drošības un labklājības nodrošināšanu, kā arī dzīvnieku labturību. “Mums kā tirgus līderim tomātu mērču un kečupu ražošanas segmentā ir svarīgi būt atbildīgiem pret to, ko darām, kādā veidā saimniekojam un no kādām izejvielām ražojam savus produktus. Šis starptautiski atzītais sertifikāts vēlreiz apliecina “Spilvas” produkcijas pievienoto vērtību,” akcentē Mikša.

“Spilva” ir tomātu mērču un kečupu segmenta līderis Latvijā, un katra ceturtā tomātu mērces burciņa, kas nonāk patērētāju pirkumu grozos, ir tieši “Spilvas” klasiskā tomātu mērce.